Mobiele app laten ontwikkelen?

Freed: de app bouwer met een forse trap en frisse blik

Als je ons kantoor in het Friese Surhuisterveen binnenloopt, kijk je direct op een trap. Een forse trap met grote treden én een glijbaan. We hebben het niet helemaal zo bedacht toen we ons kantoor inrichtten, maar de trap is eigenlijk beeldspraak geworden voor hoe we werken als app bouwer. De top bereik je natuurlijk niet zonder goed nagedacht te hebben over de verschillende stappen.

Het begint met het idee

Het begint met jouw perfecte idee. Je zult er maar opkomen! In je gedachten heb je het concept al helemaal uitgewerkt, maar hoe je het realiseert en op de markt brengt, daar heb je geen kaas van gegeten.

Dat is waar wij in het verhaal komen en graag de volgende tredes met je smeden. We gaan gestructureerd aan de slag met het bouwen van de stappen, de benodigdheden van je app of toepassing. We zijn er in bedreven en gespecialiseerd. We kennen de do’s en don’ts. We meten en weten. We leggen een basis die je klanten meteen aanvoelen. Een fundament dat prikkelt om te proberen en uitnodigt om te blijven gebruiken. En mochten we onverhoopt de kennis zelf niet in huis hebben, dan betrekken we onze partners. Een schoenmaker houdt zich immers bij zijn leest.

Ervaren app bouwer

We kennen die stappen, omdat we bij Freed jarenlang ervaring hebben als app bouwer. Talloze apps, narrowcasting– en touch-toepassingen gingen je voor. Van de succesvolle OnsOranje-app tot Marktplaats Automotive, van de KNVB tot Ziggo.

Maar we voelen ons nog steeds een startup. Een stel jonge honden met een frisse blik op hoe je iets bouwt en neerzet. In een kantoor met een forse trap met grote treden, veel Lego en een voetbaltafel. En heel veel goede ideeën en stappen om je concept te realiseren.

Freed, dat is Fries voor vrijdag. En wat jij onder het vrijdagsgevoel verstaat, dat moet samenwerken met ons altijd bij je oproepen.

Meer informatie?

Wouter Slotegraaf Mobile & Interactive specialist
Stuur mij een bericht

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van waar we allemaal mee bezig zijn.

Bezig met inschrijven...

Bedankt voor het aanmelden! In je mailbox ontvang je een e-mail om je aanmelding te bevestigen.