Mobiele app laten ontwikkelen?

Zilveren Kruis maakt mobiele stappen met Freed

Sinds het begin van de samenwerking met financiële dienstverlener Achmea, die begin dit jaar gestalte kreeg, werkt Freed Mobile+Interactive nauw samen met de ontwikkelteams om de zorgverzekeraars binnen de Achmea Groep te migreren naar het nieuwe mobiele platform. De expertise die we, samen met De Friesland Zorgverzekeraar, hebben opgedaan in de afgelopen jaren komt hier zeker van pas. Zilveren Kruis maakt nu ook de overstap naar het nieuwe mobiele platform. Hierna zullen ook de andere zorgverzekeraars binnen de Achmea groep volgen.

Wireframes

Uniformiteit

“We willen een uniforme aanpak voor de mobiele applicaties binnen Achmea” aldus Raymond Raasveldt die als Product Owner verantwoordelijk is voor de mobiele applicaties bij Zilveren Kruis en haar labels. “Deze eerste fase bestaat dan ook uit het zoveel mogelijk gelijktrekken van de techniek binnen onze systemen, zodat we onze klanten allemaal dezelfde ervaring kunnen bieden.”

Wireframes

Klantreis

“Daarbij is het uiteraard zaak om de specifieke kwaliteit en uitstraling van ieder zorglabel te behouden. In de volgende fase verbeteren we per zorgverzekeraar de mobiele klantreis en ook de mobiele apps zullen hierin een nog belangrijkere rol gaan krijgen. Privacy, gebruiksgemak en technische innovatie gaan hierin leidend worden

Wireframes

AI

In de komende maanden gaan we de declaratiemethodiek sterk verbeteren middels de inzet van AI (Artificial Intelligence). Hierdoor kan foutieve of ontbrekende informatie vroegtijdig in de app herkend worden en kan de gebruiker op een klantvriendelijke manier alsnog door dit proces begeleid worden zodat de declaratie alsnog op een correcte manier wordt ingediend. “We zitten niet stil en ook AI kan voor ons van grote waarde zijn. Het is fijn om te constateren dat ook het team van Freed zeer goed op de hoogte is van alle ontwikkelingen. Met Freed hebben we een nuchtere een creatieve sparringpartner gevonden die ons hierin zeer goed helpt”, aldus Raymond.

Wireframes

Agile

Dagelijks worden er middels Skype meerdere meetings georganiseerd en worden de sprintdoelen besproken en daar waar nodig bijgestuurd. Freed is hierdoor onderdeel van het projectteam en volledig betrokken bij alle issues die hierin optreden. Een prettige manier van samenwerken die eens temeer aantoont dat kleinere en flexibele projectorganisaties van grote toegevoegde waarde kunnen zijn in projectteams binnen grote organisaties.