Mobiele app laten ontwikkelen?

Internet of Things opent nieuwe perspectieven!

CeBIT 2015, global event for digital business. Een inspirerende show van 16 t/m 20 maart in de ‘Hannover Messe’. Business security, communication networks, smart home solutions, CRM & Business intelligence, ERP & commerce, retail & digital business solutions en research & innovation. CeBIT 2015 liet de enorme mogelijkheden zien die ‘d!conomy’ ons gaat bieden. Een spotlight op de supersnelle ontwikkelingen in alle denkbare marktsegmenten en in onze maatschappij.

Van interactieve spiegels, de zogenaamde magic mirrors, voor toepassingen in fashion tot retail oplossingen met je smartphone naar de integratie van devices en fashion en toepassingen in health; shirts die je hartbeat registreren. Smart home oplossingen staan ons ter beschikking. Internet of everything en disruptieve technologieën die gepaard gaan met nieuwe verdienmodellen en wellicht vragen om strategische heroriëntatie.

We leven in een digitale transformatie en worden geconfronteerd met economische kansen die de verregaande digitalisering biedt. Samengevoegd in het hoofdthema: d!conomy. Een veel genoemd fenomeen was the Internet of Things (IoT). Er is geen ontkomen aan, elk bedrijf heeft straks een IoT-strategie. Waar hebben we het over en wat kun je ermee?

Internet of Things het is een trend die laat zien dat devices en objecten slim in verbinding staan via internet. De Tesla, de volledig elektrische auto, een mooi voorbeeld waarbij IoT is toegepast. De auto heeft altijd 3G verbinding, sensoren die de omgeving monitoren and many more! IoT het kan eigenlijk op (bijna) elke denkbare manier worden ingezet en in elke sector.

Laten we dus nu beginnen met het slim inzetten van het IoT. Want vroeg of laat zullen we er allemaal gebruik van gaan maken. Wat kan IoT betekenen voor jouw markt en voor jouw bedrijfsmodel? Wij helpen je graag daar een antwoord op te geven.