Mobiele app laten ontwikkelen?

Samenwerking HZPC Holland en Freed

Freed Interactive, specialist in mobiele en interactieve oplossingen, is trots om aan te mogen kondigen dat er een samenwerking wordt aangegaan met HZPC Holland. Deze samenwerking omhelst de ontwikkeling van apps die bedrijfsprocessen gaan optimaliseren en het innovatieve en duurzame karakter van HZPC Holland nog beter gaan benadrukken. “HZPC Holland wil de komende periode flinke stappen zetten op het gebied van mobiele applicaties. Na een uitgebreid voortraject en meerdere gesprekken is de keuze op Freed Interactive gevallen”, licht Bertus Rooze (Hoofd ICT) van HZPC Holland toe. “De manier van werken spreekt ons erg aan en de technische uitgangspunten sluiten naadloos aan op hetgeen wij voor ogen hebben”.

“Uiteraard zijn we als Freed Interactive erg trots om voor HZPC Holland aan de slag te mogen gaan. Het is een grote uitdaging om samen met HZPC de mobiele strategie vorm te mogen geven en gezamenlijk op te trekken in deze prachtige samenwerking” aldus Wouter Slotegraaf, mobiel specialist en directeur van Freed Interactive. “Ons doel is om het innovatieve karakter van HZPC Holland nog verder te benadrukken bij haar doelgroepen. We gaan er vol voor om dit samen te bewerkstelligen!”.

Over HZPC Holland
HZPC Holland B.V. neemt, in samenwerking met haar dochterondernemingen in binnen- en buitenland, een leidende positie in binnen de internationale aardappelhandel. Zij vormt daarmee de schakel tussen producenten en afnemers voor wat betreft het ontwikkelen, vermeerderen en verkopen van poot- en consumptieaardappelen.

Over Freed Interactive
Freed Interactive richt zicht op het adviseren, realiseren (en mogelijk participeren) van innovatieve concepten en oplossingen op het gebied van mobiele applicaties,narrowcasting en touch. Freed is Fries en betekent “vrijdag”. We willen dat iedere dag samenwerken met ons, het gevoel van een vrijdag oproept. Dus uitkijken naar morgen!