Mobiele app laten ontwikkelen?

De Freed-werkwijze

Laten we voorop stellen dat het proces van een mobiele app bouwen begint met jouw idee. Jouw idee dat kansen ziet in een drukke markt. Jouw idee dat een vraag beantwoordt. Een nieuwe markt aanboort. Dat net iets anders is dan al die andere ideeën – net iets beter.

Dan klop je bij ons aan de deur, in ons kantoor met de grote trap. De juiste keuze. Want met ons weet je precies waar je aan toe bent. Bij Freed bouwen we je mobiele app samen. Dat doen we in deze drie stappen:

 

1. Mobiele app concepting

De eerste stap die we zetten, is de concepting van de mobiele app. Is het een app voor de iPhone, Android, of ook tablet? Smartwatch? Waar moet hij aan voldoen? Welke functies komen waar? Hoe bedient de app?

Ideeën worden schetsen, schetsen vormen een wireframe voor de app. Het bouwfundament voor de app, dat we meteen doorklikbaar maken zodat je een gevoel voor de uitwerking krijgt. Pas als de basis staat, zetten we de volgende stap.

 

2. Ontwikkelproces mobiele app

De volgende stap is, natuurlijk, de realisatie van de app. In ons ontwikkelproces van de app gebruiken we uitsluitend beproefde methoden. Programmeertalen die zich hebben bewezen en vormgevingselementen die voor iedereen herkenbaar zijn. We scheiden de hoofdzaken van de bijzaken.

We zorgen ervoor dat je toekomstige gebruiker de app snapt en wil gebruiken. Alles in overleg. Bij ons kom je niet voor onverwachte verrassingen te staan.

 

3. Blijven samenwerken aan de mobiele app

Voor het lanceren van de applicatie kijken we of we elkaar nog kunnen versterken met onze mobiele app-marketing. Welke middelen en campagnes zetten we in voor, bij en na de lancering van de app?

We gooien de app niet over je schutting, maar houden vinger aan de pols. We meten, evalueren en sturen bij waar nodig. We gaan altijd voor 100% werking. Die afspraken leggen we samen vast. Wie met Freed werkt, kiest voor transparantie, nazorg en plezierig samen werken.

Meer informatie?

Wouter Slotegraaf Mobile & Interactive specialist
Stuur mij een bericht