Mobiele app laten ontwikkelen?

Samenwerken? Ja, graag

We geloven in samenwerking. Dat doen we dan ook met verschillende organisaties en mensen waar we raakvlakken mee hebben én die dezelfde mentaliteit hebben. Want alleen dan maken we elkaar sterker. We gaan zulke samenwerkingsverbanden graag aan voor de lange termijn. Zo raken we op elkaar ingespeeld en wordt het resultaat met meer plezier behaald.

 

JUNCTION People

logo_junctionWaar energie samenstroomt, kolkt het van de ideeën! JUNCTION is een intensieve samenwerking tussen vijf noordelijke mediabedrijven. JUNCTION verzorgt oplossingen op gebied van creativiteit, media en technologie. Het doel van de samenwerking heeft alles te maken met de steeds veranderende vraag vanuit de markt naar specialisme en flexibiliteit. Daarnaast is er met de technologische ontwikkelingen steeds meer mogelijk – en dat vereist steeds meer expertise.

De gezamenlijke mediabedrijven hebben afgelopen jaar diverse projecten succesvol uitgevoerd. Dit heeft geleid tot het intensiveren van de samenwerking waarbij iedere specialist op het juiste moment wordt ingezet om het best mogelijke resultaat te bereiken voor opdrachtgevers.

 

Net Display Systems

logo_junctionNet Display Systems (NDS), opgericht in 1994 en werkzaam vanuit Eindhoven, is een wereldwijd toonaangevende speler voor narrowcasting (digital signage) software (genaamd PADS) gespecialiseerd in Smart Digital Signage. Freed Interactive werkt graag met PADS omdat we geloven in ‘smart’ digital signage die te koppelen zijn met gegevensbronnen zoals XML, JSON, Microsoft Exchange, Google documenten, content management systemen, videobewaking, ruimte-reserveringssystemen, wachtrij-management oplossingen en social media.

Deze Smart Digital Signage wordt aangestuurd door PADS, kant-en-klare software voor het ontwerpen, plannen, verspreiden, weergeven en beheren van elke boodschap op elk scherm op het juiste moment voor de juiste doelgroep. Installaties van PADS kunnen variëren van eenvoudige stand-alone oplossingen tot nationale of wereldwijde, complexe en vaak bedrijfskritische digital signage oplossingen.

Meer informatie?

Wouter Slotegraaf Mobile & Interactive specialist
Stuur mij een bericht

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van waar we allemaal mee bezig zijn.

Bezig met inschrijven...

Bedankt voor het aanmelden! In je mailbox ontvang je een e-mail om je aanmelding te bevestigen.