Mobiele app laten ontwikkelen?

Smartwatch app laten maken

Het zijn de kleinste schermen binnen de smart devices, maar ze spelen de komende jaren misschien wel de grootste rol. Smartwatches winnen terrein – en dit is hét moment om je app te laten bouwen voor de Apple Watch of Android Wear.

Een app bouwen voor de pols is anders

Een app voor de Apple Watch of Android Wear laten ontwikkelen, betekent niet dat je de informatie van je website of je smartphone-app in het klein brengt naar de pols van de gebruiker. Sterker nog: hoe meer de smartwatch-app op een website of traditionele app lijkt, hoe minder geschikt hij is voor het horlogeformaat.

Als groot fan van nieuwe technologie en ervaren app bouwer, slaan we bij Freed de mogelijkheden van je eerdere app of website graag even over. Voordat we beginnen met bouwen, nemen we met je door wat de kern is van de app die je biedt. Welke informatie de gebruiker echt bij de hand wil hebben. En hoe de app de gebruiker voorziet in zijn behoefte. Op de Apple Watch of op Android Wear.

Apple Watch app laten bouwen

1450284512_iOSDe manier waarop een Apple Watch-app bediend wordt, lijkt amper op traditionele smartphones en platformen. Het kleine vierkante scherm is niet alleen een touchscreen waarop je extra acties kan uitvoeren met een diepe druk. Nee, het wordt ook nog eens geflankeerd door de Crown, een draaiwiel waarmee je scrollt. En dan hebben we het nog niet over de Glance. Wat ziet de gebruiker van je app als hij de Apple Watch naar zijn gezicht beweegt zonder het scherm aan te raken? Je zult zien dat we er vernuftige antwoorden op hebben.

Android Wear app laten bouwen

1450284428_androidRond. Dat is het toverwoord als je een app wil laten ontwikkelen voor Android Wear. LG, Huawei, Motorola en andere smartphone-fabrikanten, kiezen massaal voor ronde schermen voor de smartwatches die worden aangestuurd door Android Wear. Geen schermranden en een klein touchoppervlak: een Android Wear-app maken is een uitdaging die we graag aangaan. Of je nou een klok-app wilt maken, een navigatie-app of een spraakgestuurde dienst. We zijn er voor je.

Smartwatch-app laten maken? Kies Freed

Wil je een app laten maken voor de Apple Watch, Android Wear of misschien de Pebble Time? Precies waar onze passie ligt. Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op!

Meer informatie?

Wouter Slotegraaf Mobile & Interactive specialist
Stuur mij een bericht

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van waar we allemaal mee bezig zijn.

Bezig met inschrijven...

Bedankt voor het aanmelden! In je mailbox ontvang je een e-mail om je aanmelding te bevestigen.