Mobiele app laten ontwikkelen?

Interactieve narrowcasting of digital signage toepassingen laten maken

Met het inzetten van grote schermen binnen je bedrijf, begint het vraagstuk pas. Hoe zorg je ervoor dat een scherm op het goede moment de goede informatie laat zien? De gebruiker ogenblikkelijk betrokken maakt? Hoe kan het scherm het werk van de gebruiker faciliteren? TV-schermen met een internetverbinding zijn het gouden ei om de gebruiker gericht en interactief te bedienen.

Bij interactieve narrowcasting systemen gaat het er niet alleen om welke informatie je overdraagt, maar vooral hoé je dat doet. Hoe zorg je ervoor dat de gebruiker de juiste informatie op het juiste moment krijgt? Hoe neem je bezoekers van een evenement bij de hand? Hoe prikkel je de klant? Hoe bedien je de kijker? En hoe oefent de gebruiker invloed uit op wat er op het scherm staat? Is het scherm zelf een touchscreen, of kan de gebruiker er een mobiele verbinding mee leggen?

Narrowcasting-toepassing laten bouwen

Bij Freed ben je aan een ervaren adres voor het laten bouwen van narrowcasting-oplossingen. Of digital signage-toepassingen, als je ze liever zo noemt. We nemen samen door welke informatie je wilt overbrengen en we gaan datadriven aan de slag met het bouwen van de narrowcasting-toepassing. We ontsluiten informatie krachtig en toepasbaar. Face-regognition? Geen probleem. We implementeren gerichte interactieve oplossingen. En we stemmen de schermen af op de wensen van jou en je gebruiker.

Van de software tot de hardware, van integratie met bestaande platformen tot passende investeringsmogelijkheden. Bij Freed realiseren we zonodig alle aspecten van het ontwikkelen van narrowcasting.

Meer informatie?

Wouter Slotegraaf Mobile & Interactive specialist
Stuur mij een bericht