Mobiele app laten ontwikkelen?

Windows Phone-app laten maken

Vanaf de introductie van Windows 10 voor smartphones, zijn de mogelijkheden van Windows Phone-apps behoorlijk toegenomen. De apps kunnen namelijk draaien op Windows Phone 10 en Windows 10, hét besturingssysteem voor pc’s.

Volgens de regels

Windows Phone heeft de unieke eigenschap dat apps altijd voldoen aan vaste stelregels. Zo scroll je altijd horizontaal door de belangrijkste functies van een app, en zien pagina’s er bijna altijd uit als lijsten. Door je te conformeren aan die regels, voelt een gebruiker zich meteen thuis in het design van een app. Het voelt alsof de app altijd al op zijn smartphone stond. En ook alle functies zijn afgestemd op Windows Phone en zijn gebruiker. Zó houd je een gebruiker betrokken bij je app.

Windows Phone 10 app = ook voor pc bouwen!

Het grootste verschil tussen een app bouwen voor het eerder uitgebrachte Windows Phone 8 en Windows Phone 10 nu, is dat je niet alleen meer de smartphone bedient. Microsoft heeft alle deuren opengezet naar multiplatform. Dat betekent dat Windows 10 Phone apps ook moeiteloos werken op de pc en tablet met Windows 10 erop. Klinkt ingewikkeld? Bij Freed is niets te gek. Vraag ons naar de mogelijkheden en kansen. We leggen je graag uit waar je rekening mee moet houden – en bouwen vervolgens natuurlijk op maat.

Windows Phone app laten ontwikkelen?

Een corporate app laten bouwen voor Windows Phone? Een volledig geoptimaliseerde Windows Phone-app laten maken? Die niet alleen schittert op de smartphone, maar ook op Windows 10 op pc’s? Groot gelijk. Het wordt tijd om kennis te maken.

Meer informatie?

Wouter Slotegraaf Mobile & Interactive specialist
Stuur mij een bericht

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van waar we allemaal mee bezig zijn.

Bezig met inschrijven...

Bedankt voor het aanmelden! In je mailbox ontvang je een e-mail om je aanmelding te bevestigen.