Mobiele app laten ontwikkelen?

iPhone-app laten bouwen

Een iPhone-app laten ontwikkelen? De mogelijkheden zijn oneindig. Waarom zou je informatie in je iPhone-app alleen in een lijst willen laten zien? Geef de gebruikers ook een kaart! Bouw een QR code-scanner in voor de laatste aanbiedingen. En laat de gebruiker de app geheel personaliseren na het inloggen met Facebook, Google, Twitter of een LinkedIn-profiel.

Het kan allemaal. Maar nu roepen we je bij Freed graag even een halt toe. Een iPhone-app laten bouwen, vergt een andere benadering.

De iPhone-gebruiker is kritisch

Het zit zo. De gemiddelde iPhone-gebruiker heeft 35 apps geïnstalleerd. Maar gebruikt slechts 5 apps fanatiek. Veel meer apps worden slechts één keer geprobeerd en dan weer verwijderd. iPhone-bezitters zijn kapitaalkrachtiger dan Android en Windows Phone-bezitters. Ze installeren meer apps en geven er meer geld aan uit. Maar ze zijn ook onverbiddelijk.

De eerste aanraking

De iPhone-gebruiker gelooft in gebruiksvriendelijkheid. Druk je 2-jarige nichtje een iPhone in haar handen, en ze start zo een video op. En de oudste in de familie e-mailde nog nooit zoveel sinds hij de iPad heeft. Dat gemak schept verwachtingen over de apps die gebruikers op hun iPhone of iPad installeren.

Wij geloven dat een app vanaf de eerste aanraking al iets moet losmaken bij de gebruiker. Dat hij meteen weet waarom hij de app heeft geïnstalleerd. Zich meteen thuisvoelt in de interface van een app. Zijn weg erin kan vinden. Dat noemen we love at first touch.

Een iPhone-app laten bouwen

We gaan graag met je in gesprek voor het maken van een iPhone-app. We hebben het over al je wensen. Over alle mogelijkheden, van intelligente pushberichten tot widgets waardoor je al een gedeelte van de app ziet, zonder de app te openen. Maar we beginnen bij het begin. Hoe we de iPhone- en iPad-gebruiker verleiden jouw app te gebruiken, en te blijven gebruiken.

Neem contact met ons op, of vraag direct een offerte aan. Dat vinden we ook leuk.

Meer informatie?

Wouter Slotegraaf Mobile & Interactive specialist
Stuur mij een bericht

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van waar we allemaal mee bezig zijn.

Bezig met inschrijven...

Bedankt voor het aanmelden! In je mailbox ontvang je een e-mail om je aanmelding te bevestigen.