Mobiele app laten ontwikkelen?

iPad-app laten bouwen

Het is het platform waarop gebruikers het langst in een app zitten. Het is het platform waarop gebruikers de meeste pagina’s openen. En het is het platform dat ’s avonds voortdurend aanstaat als tweede óf eerste scherm naast de tv. Maar zich net zo thuisvoelt op de werkvloer. Natuurlijk wil je een iPad-app laten bouwen.

De iPad is een verlengstuk voor het onderwijs, een kostenbesparing op kantoor, een hulpstuk om je efficiënter te laten werken en het grote scherm dat je altijd bij de hand hebt. Anders dan smartphone-apps, zijn iPad-apps niet ingericht voor korte gebruikssessies. Of het nou gaat om werken, nieuws lezen of shoppen: een gebruiker wil langdurig kunnen bouwen op een iPad-app.

Helder, in bediening en bedoeling

Bij Freed stemmen we je app af op de iPad en zijn gebruikers. De bediening en de bedoeling zijn meteen duidelijk. Omdat we goed hebben nagedacht over de opzet en de menustructuur van de app, vindt de gebruiker er meteen zijn weg in. En wil hij er zijn weg in blijven vinden. Keer op keer. Door jouw inhoud en door onze doordachte interface die nooit in de weg staat.

Ongekende mogelijkheden

Is die basis op orde, dan is geen wens ons te gek. Locatie op basis van GPS, integratie met andere apps, widgets die informatie leveren zonder de app te openen of intelligente pushberichten: de mogelijkheden zijn eindeloos. Heb je behoefte aan een aanmeldproces? Dan zorgen wij ervoor dat die uiterst soepel verloopt. Offline en online synchronisatie? Gegevensuitwisseling met een webbased-omgeving? Geen probleem.

iPad-app laten ontwikkelen?

Een iPad-app laten maken waar gebruikers meteen vertrouwd mee zijn – en vertrouwd mee blijven? Ondanks alle geavanceerde mogelijkheden? Met die missie mag je ons meteen aan het werk zetten. Neem contact met ons op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan. We gaan graag met je om tafel.

Meer informatie?

Wouter Slotegraaf Mobile & Interactive specialist
Stuur mij een bericht

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van waar we allemaal mee bezig zijn.

Bezig met inschrijven...

Bedankt voor het aanmelden! In je mailbox ontvang je een e-mail om je aanmelding te bevestigen.