Mobiele app laten ontwikkelen?

Freed is de mobiele app ontwikkelaar voor alle platformen

Dankzij mobiele apps voor smartphones kun je jouw doelgroep in alle hoeken van de wereld bereiken. Of het nu gaat om consumenten als doelgroep of business to business, met de juiste mobiele iPhone, iPad of Android app heb je ze binnen no-time in je broekzak.

Mobiele apps worden door ons vaak multiplatform ontwikkeld. Een efficiënte manier van werken omdat de code van je app niet voor ieder platform vanaf nul hoeft worden opgebouwd, zonder dat het van invloed is op de gebruiksvriendelijkheid van de app.

Laat je mobiele app maken door Freed. Wij stemmen je app af op elk mobiel besturingssysteem én al je wensen.

iPhone app ontwikkeling

1450284512_iOS Onze iPhone-apps zijn net zo gebruiksvriendelijk als Apple’s smartphone zelf. Ze spelen in op alle handige mogelijkheden van iOS, zonder consessies op gebied van design of mogelijkheden. Lees hier meer over het ontwikkelen van een iPhone-app.

iPad app ontwikkeling

1450284512_iOSDe iPad is nog steeds de topper onder de tablets. Drie jaar geleden nog vaak een ‘second screen’ voor naast de tv, nu is het vaak ook een ‘first screen’. Onze iPad-apps zijn bij de eerste kennismaking duidelijk in bediening en bedoeling. Gebouwd voor intensief gebruik. Lees meer over het ontwikkelen van een iPad app.

Android app ontwikkeling

1450284428_androidGeen besturingssysteem is zo veelzijdig als Android. Smartphones, tablet en zelfs laptops draaien op Android, met al hun verschillende mogelijkheden. Van intuïtieve navigatie tot technische uitdagingen als draadloze NFC-betalingen. Wij bouwen je app geoptimaliseerd voor alle schermformaten en toegespitst op de onbegrensde mogelijkheden van Android. Lees meer over het ontwikkelen van een Android app.

Meer informatie?

Wouter Slotegraaf Mobile & Interactive specialist
Stuur mij een bericht

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van waar we allemaal mee bezig zijn.

Bezig met inschrijven...

Bedankt voor het aanmelden! In je mailbox ontvang je een e-mail om je aanmelding te bevestigen.