Mobiele app laten ontwikkelen?

Expertise in mobile én interactive, dat kan dus gewoon!

Bij Freed laten we ons leiden door passie. Dat leverde ons al de mooiste, uiteenlopende projecten op. Maar het zorgde ook voor grote expertise op alle mobile en interactive platformen. We kunnen de mogelijkheden van de verschillende mobiele besturingssystemen dromen, zijn gespecialiseerd in narrowcasting en smartwatches en zelfs de nieuwste innovaties zijn ons toevertrouwd. Wat verlang je van ons?

Mobile apps

narrowcastingDankzij mobile apps voor smartphones en tablets kan je jouw doelgroep overal bereiken. We denken graag met je mee hoe en met welk platform je jouw doelgroep het best bedient. Hoe jouw idee het best tot zijn recht komt. We ontwikkelen apps voor iPhone, iPad en Android. Uiteraard kunnen we er ook voor zorgen dat je nieuwe app goed onder de aandacht wordt gebracht.

Narrowcasting

mobileNarrowcasting gaat niet alleen over de juiste informatie op het juiste moment laten zien. Hoe maak je een bezoeker betrokken? Hoe faciliteert een scherm het werk van de gebruiker? Van een interne nieuwsapplicatie tot interactieve narrowcasting-toepassingen met gezichtsherkenning: jij vraagt, wij draaien.

Smartwatches

smartwatchDe schermen van smartwatches zijn ongeveer één vijfde van de grootte van een smartphone – en dan zijn ze ook nog vaak rond. Een app laten ontwikkelen voor de Apple Watch of Android Wear brengt dus nieuwe uitdagingen met zich mee. Wij maken je pols-app gericht en goed.

Open voor alle innovaties

mobileNee, we hebben er geen aparte pagina voor. Maar onze passie reikt nog veel verder dan de genoemde markten. Wil je ideeën voor de HoloLens, AR/VR app, iBeacon-implementaties, smart tv’s, bluetooth devices, IoT of welke innovatie dan ook laten uitwerken? Neem contact met ons op!

Meer informatie?

Wouter Slotegraaf Mobile & Interactive specialist
Stuur mij een bericht

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van waar we allemaal mee bezig zijn.

Bezig met inschrijven...

Bedankt voor het aanmelden! In je mailbox ontvang je een e-mail om je aanmelding te bevestigen.