Mobiele app laten ontwikkelen?

Lancering KNVB ClubApp

Met gepaste trots presenteren wij u: de KNVB ClubApp. Na een lange tijd van ontwikkeling gezamenlijk met o.a. Datawiresport en de KNVB is de KNVB ClubApp twee weken terug gelanceerd. Met de KNVB ClubApp beschikken clubs over een eigen iPhone- en Android-app voor hun club. De KNVB ClubApp is geheel gratis voor leden, spelers en supporters en onder eigen clubnaam (incl. kleuren en logo’s) terug te vinden in beide app-stores.

De KNVB ClubApp biedt alle officiële uitslagen, programma’s, standen en afgelastingen van voetbalclubs én de complete competities waarin de club vertegenwoordigd is. Gebruikers kunnen foto’s en/of video’s tijdens of na de wedstrijd uploaden, het laatste verenigingsnieuws lezen direct in de app of via het gekoppelde eigen twitteraccount. De KNVB ClubApp is tevens de ideale manier voor een unieke 1-op-1 communicatie voor sponsoren en de leden. Clubs kunnen banners beheren in de eigen beheeromgeving om zo deze exposure te geven binnen de app.

Voor meer informatie rondom de KNVB ClubApp verwijzen we u graag door naar de website. Of wellicht wilt u meer weten over het ontwikkelen van een iPhone app of Android app.