Mobiele app laten ontwikkelen?

Ga je met ons mee naar de CeBIT in Hannover?

Wij gaan met JUNCTION People naar de CeBIT in Hannover: de grootste ICT-beurs ter wereld! Ga je ook mee om de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van digitale communicatie en innovatie te ontdekken?

JUNCTION People nodigt je graag uit voor twee dagen inspiratie. Je wordt op deze dagen uitgedaagd op het gebied van creativiteit, media en technologie. Met een select gezelschap breng je een bezoek aan de CeBIT in Hannover en maak je kennis met de nieuwste Digital Business innovaties. De eerste dag sluiten we op feestelijke wijze af met een Duits biertje en diner. We overnachten in een hotel nabij Hannover.

De tweede dag bieden we je de keuze om nog meer ideeën op te doen bij CeBIT, of je te laten inspireren tijdens een tour door creatief Hannover. Gedurende de dag zal er uiteraard ook tijd zijn voor een hapje en een drankje. Onze terugreis zullen we onderbreken voor een diner om deze boeiende dagen samen af te sluiten.

En natuurlijk is het niet alleen leerzaam maar ook erg gezellig en een mooie gelegenheid om op een informele manier te netwerken met het reisgezelschap!
Let op: we hebben een beperkt aantal plaatsen in de bus dus: vol=vol!

Praktische info
Wanneer: donderdag 23 en vrijdag 24 maart 2017
Kosten: ca. 275 euro excl. BTW (uitgaande van 30-40 deelnemers)

Inbegrepen: busreis (opstapplaatsen Drachten en Groningen), tweedaagse toegang tot de CeBIT, lunch en diner eerste dag, overnachting, ontbijt en diner tweede dag

Niet vergeten: paspoort, reisverzekering, klein beetje zakgeld

Programma
Eerste dag:
07.00 – vertrek vanuit Drachten (lunchpakketten aanwezig)
12.00 – aankomst Hannover Messe
16.30 – gezamenlijke borrel in Münchner Halle
18.00 – vertrek naar het hotel
19.00 – aankomst, inchecken en diner

Tweede dag:
09.00 – ontbijt
10.00 – vertrek naar beurs
11.00 – aankomst Hannover Messe / alternatief programma (creatieve tour Hannover)
16.00 – vertrek terug naar Drachten
18.30 – driegangendiner
ca. 21.45 – aankomst Drachten

Mocht je mee willen, reageer dan even op deze e-mail. Dan zetten we je op de voorlopige deelnemerslijst. Je hoort hierna spoedig van ons!