Mobiele app laten ontwikkelen?

De Friesland en Freed gaan intensief samenwerken

Met het ondertekenen van de samenwerkingsovereenkomst bevestigen De Friesland en Freed Interactive hun samenwerking. “De app van De Friesland was toe aan vervanging en na een pitch kwam Freed overtuigend naar voren als dé partner voor de komende jaren. Beide Friese bedrijven sluiten goed op elkaar aan en samen kunnen we prima invulling geven aan de mobiele ambities van De Friesland”.

Ook Wouter Slotegraaf van Freed Interactive is uiteraard erg blij met deze prachtige kans. “We zijn met Freed in 2012 gestart en hebben de eerste twee jaren veel geïnvesteerd in onze kennis, mensen en ons platform. Dat je vervolgens mag gaan samenwerken met een partij als De Friesland, dat zien wij natuurlijk als een groot compliment en beloning voor onze ontwikkeling”. De Friesland Zorgverzekeraar en Freed richten zich nu eerst op de herontwikkeling van de Declaratie app, waarna deze in 2016 verder zal worden uitgebreid.

Frank Rooze vervolgt “Wij kunnen zelf een deel van de infrastructuur en webservices leveren waarop Freed met haar mobiele oplossingen direct kan aansluiten. Op deze manier maken we optimaal gebruik van de kennis van beide partijen. De lijnen zijn kort en Freed zit vlak om de hoek. Prachtig toch?”. Verwacht wordt dat de eerste apps begin 2016 in de verschillende stores zullen verschijnen.

Over De Friesland Zorgverzekeraar
De Friesland Zorgverzekeraar zorgt voor goede zorg en kwaliteit van leven voor haar klanten. De Friesland Zorgverzekeraar is met ruim 565.000 verzekerden de vijfde zorgverzekeraar van Nederland. De Friesland is in 1990 ontstaan uit diverse fusies van Friese ziekenfondsen. Sinds 1 januari 2012 maakt De Friesland deel uit van het Achmea-concern.

Meer weten over wat Freed kan betekenen voor jou? Neem contact met ons op. Een afspraak is zo gemaakt!