Mobiele app laten ontwikkelen?

Zilveren Kruis

Sinds het begin van de samenwerking met financiële dienstverlener Achmea werkt Freed Mobile+Interactive nauw samen met de ontwikkelteams binnen de Achmea Groep. De expertise die we hebben opgedaan in de afgelopen jaren in de zorgverzekerings-branche, komt hierin zeker van pas.

Uniformiteit

“We willen een uniforme aanpak voor de mobiele applicaties binnen Achmea” aldus Raymond Raasveldt die als Product Owner verantwoordelijk is voor de mobiele applicaties bij Zilveren Kruis en haar labels. “Deze eerste fase bestaat dan ook uit het zoveel mogelijk gelijktrekken van de techniek binnen onze systemen, zodat we onze klanten allemaal dezelfde ervaring kunnen bieden.”

Klantreis

“Daarbij is het uiteraard zaak om de specifieke kwaliteit en uitstraling van ieder zorglabel te behouden. In de volgende fase verbeteren we per zorgverzekeraar de mobiele klantreis en ook de mobiele apps zullen hierin een nog belangrijkere rol gaan krijgen. Privacy, gebruiksgemak en technische innovatie gaan hierin leidend worden

AI

In de komende maanden gaan we de declaratiemethodiek sterk verbeteren middels de inzet van AI (Artificial Intelligence). Hierdoor kan foutieve of ontbrekende informatie vroegtijdig in de app herkend worden en kan de gebruiker op een klantvriendelijke manier alsnog door dit proces begeleid worden zodat de declaratie alsnog op een correcte manier wordt ingediend. “We zitten niet stil en ook AI kan voor ons van grote waarde zijn. Het is fijn om te constateren dat ook het team van Freed zeer goed op de hoogte is van alle ontwikkelingen. Met Freed hebben we een nuchtere een creatieve sparringpartner gevonden die ons hierin zeer goed helpt”, aldus Raymond.

Agile

Dagelijks worden er middels Skype meerdere meetings georganiseerd en worden de sprintdoelen besproken en daar waar nodig bijgestuurd. Freed is hierdoor onderdeel van het projectteam en volledig betrokken bij alle issues die hierin optreden. Een prettige manier van samenwerken die eens temeer aantoont dat kleinere en flexibele projectorganisaties van grote toegevoegde waarde kunnen zijn in projectteams binnen grote organisaties.

Meer informatie?

Jan Kooistra Mobile & Interactive specialist
Stuur mij een bericht

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van waar we allemaal mee bezig zijn.

Bezig met inschrijven...

Bedankt voor het aanmelden! In je mailbox ontvang je een e-mail om je aanmelding te bevestigen.

Tags

#android / #iphone