Mobiele app laten ontwikkelen?

Ziggo Gebruikscalculator

Onder regie van onze partner JUNCTION heeft Freed de Ziggo Gebruikscalculator ontwikkeld waarmee medewerkers van Ziggo op interactieve wijze met de klant kan bepalen welke bandbreedte er benodigd is op basis van het verbruik van de huishouding.

Bandbreedte

Het bepalen van de juiste bandbreedte is voor veel consumenten een lastige vraag. Wat verbruiken we nu exact en wat zijn de piekmomenten? Met de Ziggo Gebruikscalculator kan de consument stap-voor-stap het verbruik inzichtelijk maken en berekenen wat de benodigde bandbreedte is. Het aantal personen, devices en de gebruikte (streaming) diensten leveren een nauwkeurige inschatting op welke als uitgangspunt kan worden genomen voor de abonnementskeuze.

Wifi signaal

Ook is de tool uitgerust met een Wifi configurator om te bepalen op welke positie in een woning de Wifi ontvanger (en mogelijke Wifi extenders)  moeten worden geplaatst om te komen tot de meest optimale Wifi configuratie. Ook hierbij kan de woning op maat worden ingegeven qua aantal kamers en verdiepingen zodat er gericht een configuratie kan worden samengesteld.

Conversie

Met de inzet van deze Gebruikscalculator is een nieuw relevant en conversieverhogend touchpoint toegevoegd als onderdeel van de customer journey.

Meer informatie?

Wouter Slotegraaf Mobile & Interactive specialist
Stuur mij een bericht

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van waar we allemaal mee bezig zijn.

Bezig met inschrijven...

Bedankt voor het aanmelden! In je mailbox ontvang je een e-mail om je aanmelding te bevestigen.

Tags

#ipad / #tablet