Mobiele app laten ontwikkelen?

WineStein

Over WineStein

WineStein is de digitale wijnkenner, die voor ieder gerecht de best passende wijn adviseert aan de gebruiker. De score van het door WineStein geadviseerde wijnadvies geeft aan hoe goed een wijn bij een gerecht past. Een score van 100 is een perfecte match, vanaf 60 is het een prima combinatie. WineStein kan andersom ook een gerecht adviseren gebaseerd op een specifieke wijn of op basis van persoonlijke smaakvoorkeuren wijnen adviseren. De app bevat maar liefst 3.800 ingrediënten en bereidingswijzen die in combinatie honderdduizenden unieke gerechten vormen.

De ingebouwde kunstmatige intelligentie laat WineStein handelen als een zelflerende adviseur, die voor restaurants, supermarkten, winkels, webshops en consumenten wordt ingezet in de vorm van slimme toepassingen en apps.

Samenwerking

We werken al geruime tijd als technische projectpartner samen met Crossmedia Communicatiegroep, XL websolutions en Edenspiekermann aan het concept WineStein. Freed draagt zorg voor de uiteindelijke technische realisatie van de apps voor zowel consumenten als voor retail en horeca gebruik.

Techniek

De gebruikte techniek bestaat voor een groot deel uit het inzetten van de uitgebreide API en deze te combineren met een zeer gebruiksvriendelijke interface.  Vanuit het Xamarin ontwikkelplatform kunnen we naadloos aansluiten op de beschikbare API’s en de centrale codebase die gehanteerd wordt zorgt ervoor dat we de technische architectuur voor een groot deel centraal kunnen uitwerken en voor alle eindproducten op de verschillende platformen (iOS en Android) afzonderlijk kunnen hergebruiken.
 

Download Winestein wijnadviseur voor iOS    Download Winestein de slimme sommelier voor Android

 

Meer informatie?

Wouter Slotegraaf Mobile & Interactive specialist
Stuur mij een bericht

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van waar we allemaal mee bezig zijn.

Bezig met inschrijven...

Bedankt voor het aanmelden! In je mailbox ontvang je een e-mail om je aanmelding te bevestigen.

Tags

#android / #digital signage / #interactive / #ipad / #iphone / #tablet / #touch