Mobiele app laten ontwikkelen?

Wagenborg TV

Wagenborg Passagiersdiensten is klant van het eerste uur bij Freed Mobile+Interactive. Een ambitieuze veerdienst die al meer dan een eeuw  passagiers van en naar  Ameland en Schiermonnikoog vervoert met een een uiterst dynamische narrowcasting-toepassing gerealiseerd middels het PADS4 platform.

Ger van Langen, directeur Wagenborg Passagiersdiensten “Freed is al jaren een partner in communicatie strategie die de ambitie van Wagenborg Passagiersdiensten waar maakt én uitdaagt. Het realtime informeren van onze passagiers is niet alleen van groot belang maar in deze tijd ook essentieel. Wagenborg Tv is daarvoor een uitgelezen medium.”

GPS driven narrowcasting

De digital signage oplossing van Wagenborg Passagiersdiensten kent een tweetal varianten. De vaste uitzending op de 5 havenkantoren en de dynamische uitzending op de 6 schepen. De uitzending op de schepen wordt in zijn geheel aangestuurd via de GPS positie van het schip.

Databronnen

Er wordt gebruik gemaakt van vele databronnen die we tot de beschikking hebben  waarmee een ruim gevulde uitzending kan worden samengesteld. Waterstanden, weers- en windinformatie, actuele locaties, actueel nieuws en uiteraard berichtgeving vanuit Wagenbord Passagiersdiensten vormen tezamen deze uitzending. PADS4 is hét aangewezen platform om al deze datastromen te verwerken en op basis van deze data de uitzending aan te sturen. Verlaat het schip de haven? Dan tonen we geheel automatisch de veiligheidsfilm… slim toch?

Restyle

De nieuwste versie van Wagenborg TV is alweer de derde generatie die we vanuit Freed hebben mogen maken. De frisse huisstijl van Wagenborg Passagiersdiensten is nu ook zichtbaar op de tientallen beeldscherm op de havenkantoren en aan boord van de schepen. Kom je eens kijken aan boord?

Meer informatie?

Wouter Slotegraaf Mobile & Interactive specialist
Stuur mij een bericht

Tags

#digital signage / #narrowcasting