Mobiele app laten ontwikkelen?

Vliegbasis Leeuwarden

In samenwerking met PTH Groep hebben we voor Vliegbasis Leeuwarden een narrowcasting platform gerealiseerd. Vliegbasis Leeuwarden is een onderdeel van de Koninklijke Luchtmacht.

Internationale berichtgeving

Doel van het systeem is om de eigen maar ook de tijdelijke (internationale) collega’s te informeren over zaken op en rondom de vliegbasis. Tijdens de periodieke oefeningen ligt de nadruk veelal op andere zaken. Het narrowcasting platform zorgt ervoor dat op enkele veelbezochte plekken de nieuwsvoorziening op een prettige en efficiënte manier kan worden verzorgd.

Vanaf Leeuwarden oefenen gevechtsvliegers van de NAVO voor missies wereldwijd. Ze trainen in het aanvallen van gronddoelen en het zorgen voor luchtverdediging. De oefeningen zijn vaak boven de Noordzee en het oefengebied de Vliehors op Vlieland en ook regelmatig in het buitenland.

Schaalbaar en veilig!

Tientallen professionele beeldschermen, verspreid over de vliegbasis, worden middels de PADS 4 software voorzien van specifieke boodschappen. De schaalbaarheid van PADS en het feit dat het systeem als standalone systeem kan worden ingezet, maken dat deze implementatie een prima invulling geeft aan de communicatiedoelstellingen in combinatie met de strenge ICT-policies waarmee gewerkt moet worden.

Meer informatie?

Wouter Slotegraaf Mobile & Interactive specialist
Stuur mij een bericht

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van waar we allemaal mee bezig zijn.

Bezig met inschrijven...

Bedankt voor het aanmelden! In je mailbox ontvang je een e-mail om je aanmelding te bevestigen.

Tags

#digital signage / #narrowcasting