Mobiele app laten ontwikkelen?

Vissengids App

In samenwerking met Crossmedia Communicatiegroep hebben we, in opdracht van Sportvisserij Nederland, de app Vissengids ontwikkeld. Vissengids is een gratis iOS en Android waarbij gebruikers eenvoudig en snel alle zoetwater- en zeevissen in Nederland kunnen bekijken en doorzoeken.

 

Uniek overzicht Nederlandse vissen

De Vissengids app beschikt over een alfabetisch overzicht van alle vissen die in Nederland voorkomen, gesorteerd per zoet- en zoutwater. Tevens kan dit overzicht gegroepeerd worden per familie. Zowel de Nederlandse – als wetenschappelijke naam staan in het overzicht.

Bij iedere vissoort kan worden bekeken waaraan de vis herkent kan worden, verdere informatie over de betreffende soort en de wetgeving wat betreft de vangst.

Visherkenning

Sinds de laatste update kan er een foto gemaakt worden van de gevangen vis waarna de VISsenscanner haar werk doet en gaat kijken welke vissoort er aan de hengel geslagen is. Deze resultaten worden tevens in een overzicht bewaard in de app. De app herkent alle 74 in Nederland voorkomende zoetwatervissen, later dit jaar volgt ook de herkenning voor de zeevisssen.

Het is mogelijk om zonder internetverbinding de app te gebruiken en door de lijst te bladeren, alleen voor de VISsenscanner is een actieve internetverbinding vereist.

Meer informatie over de vissenscanner:
https://www.sportvisserijnederland.nl/vis-water/vissoorten/vissenscanner/

Download de Vissengids app voor iOS    Download de Vissengids app voor Android

 

Meer informatie?

Jan Kooistra Mobile & Interactive specialist
Stuur mij een bericht

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van waar we allemaal mee bezig zijn.

Bezig met inschrijven...

Bedankt voor het aanmelden! In je mailbox ontvang je een e-mail om je aanmelding te bevestigen.

Tags

#android / #iphone