Mobiele app laten ontwikkelen?

De TaxMan van Kromhout

Met onze partners binnen JUNCTION hebben we samen met Van der Veen & Kromhout de TaxMan-app bedacht. Deze app is een handige fiscale adviesapp voor smartphones en tablets. Met de TaxMan van Kromhout hebben zowel klanten als niet-klanten van Van der Veen en Kromhout belangrijke belastingzaken voortaan direct bij de hand. Achter de app gaat een ervaren team van fiscale specialisten schuil. Zij voorzien ondernemers van actueel belastingnieuws, geven handige tips en zijn bovendien de hele dag via een chatfunctie bereikbaar voor persoonlijk advies.

Realtime

Binnen de TaxmMan-app kunnen gebruikers realtime chatten met medewerkers van Van der Veen & Kromhout. Speciaal hiervoor is een webbased chatdashboard ontwikkeld waarmee razendsnel chats kunnen worden beantwoord of wellicht doorgestuurd worden naar een collega die toch net iets meer weet over een bepaald onderwerp waar de klant naar vraagt. De klant behoudt één aanspreekpunt waarbij deze op de achtergrond bijgestaan wordt door een gespecialiseerd team.

Altijd actueel

Daarnaast voorziet de app in handige tips en nieuwtjes rondom fiscale zaken. Met één druk op de knop in de beheertool kunnen deze berichten ook direct als pushbericht naar alle gebruikers worden verzonden. Op deze manier komt de TaxMan actief naar de gebruikers toe met nuttige informatie op, voor de gebruiker, relevante tijdstippen.
 

Download TaxMan van Kromhout voor iOS    Download TaxMan van Kromhout voor Android

 

Meer informatie?

Wouter Slotegraaf Mobile & Interactive specialist
Stuur mij een bericht

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van waar we allemaal mee bezig zijn.

Bezig met inschrijven...

Bedankt voor het aanmelden! In je mailbox ontvang je een e-mail om je aanmelding te bevestigen.

Tags

#android / #iphone