Mobiele app laten ontwikkelen?

Scrum app Bouwgroep Dijkstra Draisma

De nieuwe eigen scrum-app voor Bouwgroep Dijkstra Draisma voorziet in een maatwerk tablet-applicatie waarmee alle projecten en medewerkers binnen BGDD op een interactieve manier met elkaar verbonden zijn. De app sluit aan op de innovatieve en duurzame benadering van de bouw zoals BGDD deze voor ogen heeft.

Autorisatie en rollen

Via een afgesloten beheeromgeving, kunnen geautoriseerde medewerkers het gebruikersbeheer rondom de tablet-applicatie uitvoeren. Medewerkers maar ook externe relaties kunnen worden gekoppeld aan een rol. Deze rollen worden vertaald naar de gebruikersmogelijkheden binnen deze app. Zo kan BGDD zelfstandig alle betrokken partijen op een gecontroleerde manier toegang bieden tot het scrum-platform.

Samen sprinten!

Iedere medewerker heeft inzicht in zijn/haar eigen projecten en kan zelfstandig eigen taken aanmaken en muteren maar ook taken voor collega’s aanmaken. De sprints worden gedefinieerd door taken te bundelen welke in de komende twee weken tezamen de sprint gaan vormen en afgerond gaan worden. Op deze manier wordt een transparante werkwijze gecreëerd met taken en verantwoordelijkheden die voor iedereen inzichtelijk zijn.

Scrum op de BGDD-manier

Na iedere sprint kunnen rapportages worden gegenereerd en worden ingekeken door de collega’s. Openstaande taken worden automatisch meegenomen naar de volgende sprint en huidige sprint wordt “bevroren”. Op deze manier combineert deze app het beste van twee werelden. De voordelen van de Scrum-methodiek worden gecombineerd met de werkwijze en mentaliteit van BGDD.

Meer informatie?

Wouter Slotegraaf Mobile & Interactive specialist
Stuur mij een bericht

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van waar we allemaal mee bezig zijn.

Bezig met inschrijven...

Bedankt voor het aanmelden! In je mailbox ontvang je een e-mail om je aanmelding te bevestigen.

Tags

#ipad / #tablet