Mobiele app laten ontwikkelen?

Meer tijd om te bouwen!

In het afgelopen jaar hebben we samen met Regts gebouwd aan de mooiste bestel app in bouwend Nederland. Ok, we zetten wat hoog in wellicht maar we denken als nuchtere Friezen toch zeer zeker dat we samen een prachtig resultaat hebben neergezet. Een nieuw mobiel kanaal welke volledig gekoppeld is aan het geavanceerde Magento 2 Commerce platform en dus naadloos integreert met de bestaande logistieke en financiële processen van Regts.

Jos Brink, Commercieel Manager Regts BV “Toen binnen Regts de behoefte ontstond om onze klanten nog meer bestelgemak te geven, stond één ding direct al als een paal boven water: een app voor de klanten van Regts moet geïntegreerd zijn met de website (zelfde winkelmandje) en moet voorzien zijn van een perfecte scanner. We hebben deze doelen samen met Freed kunnen realiseren. Daarmee voorzien we echt in bestelgemak en dus TIJD OM TE BOUWEN.

Na met meerdere app ontwikkelaars gesproken te hebben, besloten we met Freed in zee te gaan. Freed liet zien onze vraag het beste te hebben begrepen en gaf ons het gevoel dat we er altijd samen uit zouden komen. Gedurende de ontwikkeling heeft Freed laten zien een zeer betrokken partner te zijn, waarmee we goed konden samenwerken en met een mooie eerste versie van onze app als resultaat. We kijken uit naar de doorontwikkeling.”

Tijd om te bouwen

Regts wil als 90 jarig jonge groothandel graag bouwend Nederland helpen daar waar men goed in is: namelijk bouwen! Dit alles zonder rompslomp en tijd te verspillen bij het bestellen van ijzerwaren, bouwmaterialen en gereedschappen. Laat nou net ook Freed Mobile+Interactive een voorliefde hebben in het eenvoudig benaderen van complexe ICT vraagstukken en we beginnen helemaal op te leven als we het gaat om stevig en efficient samen te werken zonder enige rompslomp.

Magento 2.0

Samen met Guapa, als sinds jaar en dag e-commerce partner van Regts, is een koppeling gemaakt met het vernieuwde Magento 2 Commerce. In deze webshop worden zowel particuliere als zakelijke klanten van Regts de mogelijkheid geboden om supersnel de benodigde materialen te bestellen. Op basis van de beschikbare API’s hebben Guapa en Freed ervoor gezorgd dat dit bestelgemak vanaf nu ook als mobiele app ingezet kan worden op iedere bouwlocatie in Nederland!

Barcodescanner

De app is voorzien van een een supersnelle en gebruiksvriendelijke scanfunctie. Deze scanfunctie is gekoppeld aan de gehele voorraad van Regts. Door eenvoudig een (lege) verpakking te scannen kan supersnel de eigen voorraad weer worden aangevuld en blijft er uiteraard meer tijd over om te bouwen 😉

Meer informatie?

Wouter Slotegraaf Mobile & Interactive specialist
Stuur mij een bericht

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van waar we allemaal mee bezig zijn.

Bezig met inschrijven...

Bedankt voor het aanmelden! In je mailbox ontvang je een e-mail om je aanmelding te bevestigen.

Tags

#android / #ecommerce / #iphone / #magento