Mobiele app laten ontwikkelen?

OnsOranje WK2014 app

Freed Interactive heeft in opdracht van OnsOranje (KNVB) de officiele iPhone en Android app voor het wereldkampioenschap voetbal 2014 in Brazilië ontworpen en gerealiseerd.

Optimale oranjegevoel

De OnsOranje-app bestaat uit een rijke verzameling informatie en statistieken rondom het WK en is een waardevolle toevoeging van alle on- en offline informatiebronnen van OnsOranje. Het interactieve speelschema geeft een handig overzicht van alle wedstrijden die gespeeld worden, de uitslagen en de standen. Alle OnsOranje socialmedia-platformen worden in de app ontsloten en ook het laatste en actuele nieuws van OnsOranje wordt getoond.

De handige en verfrissende menu’s maken alle informatie snel toegankelijk en zorgen voor het optimale oranjegevoel. Gedurende alle wedstrijden worden realtime wedstrijdverloop en statistieken verzorgd en pushnotificaties zorgen ervoor dat er geen highlight wordt gemist!

In korte tijd

Felix van der Kooi, namens OnsOranje:
In relatief korte tijd heeft Freed op vakkundige wijze de OnsOranje WK2014 app gerealiseerd. Vanuit OnsOranje zijn we erg tevreden met het resultaat. Het is inderdaad een verfrissende, snelle app die alle fans op de hoogte brengt en houdt van de ins en outs rondom het Nederlands elftal op het WK.

Over OnsOranje

OnsOranje is dé ontmoetingsplaats voor alle Oranjefans, zowel on- als offline. OnsOranje speelt in op de Oranjegekte tijdens grote toernooien en voorziet – juist ook in de tussenliggende perioden – de Oranjefan van unieke belevingen, informatie, producten en diensten. OnsOranje heeft hiervoor gunstige afspraken gemaakt met de partners van de KNVB, speciaal voor de Oranjefan.

Meer informatie?

Jan Kooistra Mobile & Interactive specialist
Stuur mij een bericht

Tags

#android / #iphone