Mobiele app laten ontwikkelen?

Mobiele en slimme oplossingen voor bedrijfsafval!

Freed heeft samen met Omrin Bedrijfsafval de tweede generatie van de mobiele applicatie ontwikkeld waarmee zakelijke klanten optimaal gebruik kunnen maken van de dienstverlening van Omrin. De eerste versie van de app werd in 2015 succesvol gelanceerd en vormt de basis voor de nieuw gerealiseerde apps. Apps? Jazekers! De eerdere Omrin Bedrijfsafval app is nu opgedeeld in twee apps: Omrin Bedrijven en Omrin Logistiek. Op deze manier is Omrin nog beter voorbereid om beide klantgroepen te kunnen bedienen met elk een mobiel platform.

Klaas Wijnsma, Manager Bedrijfsafval “Deze App is tot stand gekomen door een uitermate goede samenwerking met Freed. De klanten van Omrin Bedrijfsafval waren al super tevreden over de bestaande App maar zullen deze nieuw ontwikkelde App nog meer gaan waarderen.”

Planning en routes op maat

De maatwerk planningen worden dagelijks door medewerkers van Omrin samengesteld. Deze planning wordt vervolgens automatisch ingeladen in de boordcomputers van de vrachtwagens van Omrin. Ook de app kan deze planning op ieder gewenst moment raadplegen. Iedere klant heeft de beschikking over een eigen login waarmee de eigen afvalstromen inzichtelijk worden gemaakt.

Extra ledigingen

Met de app kunnen extra ledigingen worden aangevraagd voor de diverse abonnementssoorten die Omrin levert. Op deze manier kunnen klanten vanuit de app nieuwe ledigingen aanvragen op de momenten dat dit nodig is. Middels de app worden deze ledigingen ingepland en op de dag voor de lediging worden persoonlijke reminders verzorgd.

Realtime lediging notificatie

Na iedere lediging wordt deze door de chauffeur op de eigen boordcomputer afgemeld. Naast de verwerking in de eigen systemen wordt er ook direct een push-notificatie gestuurd naar de gebruiker van de app. Op deze manier wordt de klant binnen luttele seconden op de hoogte gehouden van de lediging van de eigen containers.

Doorontwikkeling

Deze tweede generatie van de app is gebaseerd op het vernieuwde technische fundament van Omrin. De mobiele apps en onderliggende architectuur zijn de afgelopen jaren sterk verbeterd en vormen de basis voor toekomstige uitbreidingen. Ook de Bedrijfsafval app zal vanaf volgend jaar enkele nieuwe features aan boord gaan krijgen. Daarover later meer!

Meer informatie?

Wouter Slotegraaf Mobile & Interactive specialist
Stuur mij een bericht

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van waar we allemaal mee bezig zijn.

Bezig met inschrijven...

Bedankt voor het aanmelden! In je mailbox ontvang je een e-mail om je aanmelding te bevestigen.

Tags

#android / #iphone