Mobiele app laten ontwikkelen?

Omrin Afval App

De Omrin Afval App geeft snel en overzichtelijk antwoord op vragen over wanneer welke container aan de straat gezet moet worden. Ook de scheidingswijzer, informatie over het aanmelden van grofvuil en alle locaties van ondergrondse containers in de gemeente staan in deze app. De nieuwe app dient als aanvulling op de huidige papieren versie van de afvalkalender. De afvalkalender wordt ieder jaar aan de klanten verstrekt.

Slimme achterkant

De app is gekoppeld aan de API van de Omrin backoffice. Deze backoffice voorziet in de data die benodigd is om de afvalkalender realtime te kunnen samenstellen op basis van persoonlijke adresgegevens. Daarnaast kan ook het grofvuil worden aangeboden via de API en via de app ingepland worden. Hiermee ontstaat voor Omrin een extra kanaal om haar klanten te bedienen.

De nieuwspagina’s en eigen informatie-pagina’s kunnen per aangesloten gemeente in het CMS worden beheerd. Dit zorgt ervoor dat inwoners van een specifieke gemeente altijd die informatie lezen die voor hen bedoeld is. De app is ontwikkeld als Android applicatie en iPhone apllicatie.

Meer informatie?

Wouter Slotegraaf Mobile & Interactive specialist
Stuur mij een bericht

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van waar we allemaal mee bezig zijn.

Bezig met inschrijven...

Bedankt voor het aanmelden! In je mailbox ontvang je een e-mail om je aanmelding te bevestigen.

Tags

#android / #iphone / #windows phone