Mobiele app laten ontwikkelen?

NVvP Paro app – Makkelijk en snel het allerlaatste nieuws over de NVvP!

Freed heeft wat met mondhygiëne en gezonde tanden. Als ontwikkelaar van het succesvolle platform Dental Coach, zijn we ook gevraagd door de De Nederlandse Vereniging voor Parodontologie (NVvP) om een app te ontwikkelen waarmee NVvP beter in contact kon blijven met haar leden. De NVvP is een wetenschappelijke organisatie van tandheelkundige zorgverleners en dé autoriteit op het gebied van de parodontologie. Met de nieuwe NVvP app beschikken leden over alle relevante informatie rondom de NVvP. Door in te loggen met een eigen account kunnen leden – net zoals op de website – ook de afgeschermde informatie van de NVvP raadplegen. Met de NVvP Paro-app zijn de leden overal en altijd up to date.

Simone Binnema, Secretariaat NVvP “Ik denk dat ik de prettige samenwerking met Freed het beste kan samenvatten met ‘samen komen is het begin, samen blijven is vooruitgang, samenwerken is succes.’” 

Koppeling Congressus

De NVvP Paro-app is gekoppeld aan het Congressus platform. Congressus ondersteunt verenigingen met ledenadministratie, financiële administratie, een website en overige communicatie. Deze onderdelen worden op een slimme manier gekoppeld in de Congressus software. De krachtige API van Congressus biedt veel mogelijkheden en maakt het mogelijk dat wij, namens de NVvP, op een snelle en veilige manier direct aan de slag konden met de gegevens die beschikbaar zijn in de Congressus administratie. Bepaalde afgeschermde informatie kan door leden worden geraadpleegd nadat men is ingelogd met het eigen gebruikersaccount.

Jaarlijkse events

De NVvP organiseert jaarlijks evenementen waarbij leden diverse lezingen kunnen bijwonen van autoriteiten en specialisten op het gebied van parodontologie Deze sprekers van het ondersteunen de leden hierbij met specifieke kennis en praktische adviezen die in de eigen praktijk weer kunnen worden toegepast. De NVvP app dient tijdens deze events als digitaal naslagwerk en programma overzicht. Op deze manier is de NVvP app het gehele jaar door van waarde voor de leden.

Interactiviteit

De NVvP Paro app kan worden ingezet om enquetes af te nemen onder de leden. De resultaten van deze enquetes kunnen vervolgens geanonimiseerd geraadpleegd worden ter verdere verwerking. Tijdens de jaarlijkse events kunnen tevens vragen worden gesteld aan de spreker via de app en kan er gereageerd worden op stellingen. Ook de resultaten hiervan kunnen gedeeld worden op de aanwezige beeldschermen waardoor er een interactieve lezing ontstaat tussen de spreker en de aanwezige leden. Kortom : met de NVvP Paro-app zijn leden overal en altijd up to date en kunnen ze tevens van zich laten horen!

Meer informatie?

Wouter Slotegraaf Mobile & Interactive specialist
Stuur mij een bericht

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van waar we allemaal mee bezig zijn.

Bezig met inschrijven...

Bedankt voor het aanmelden! In je mailbox ontvang je een e-mail om je aanmelding te bevestigen.

Tags

#android / #iphone