Mobiele app laten ontwikkelen?

NHL Stenden Digicoach app

Vanaf 2018 bundelen Stenden Hogeschool en NHL Hogeschool de krachten! Beide organisaties gaan hierna samen in een nieuwe multi-campus hogeschool : NHL Stenden Hogeschool. NHL Stenden heeft vestigingen in Assen, Emmen, Groningen, Leeuwarden, Meppel, op Terschelling en in Thailand, Indonesië, Qatar en Zuid-Afrika. Met circa 25.000 studenten en 2.250 medewerkers in binnen- en buitenland wordt de nieuwe hogeschool groter en ook de interne dienstverlening op het gebied van Digitaal Leer- en Werkomgeving (DLWO) zal hierdoor flink worden veranderd.

Digicoach helpt bij DLWO vraagstukken

Vanaf de start van het studiejaar 2018/2019 is er extra ondersteuning voorhanden bij de integratie en wijzigingen van de DLWO diensten binnen de hogeschool. In de Digicoach, vinden zowel medewerkers als studenten antwoorden op vele vragen. Via de meertalige (Nederlands en Engels) app kunnen ook rechtstreeks vragen worden gesteld aan het Serviceplein. De app is zowel in het Nederlands als in het Engels.

“Van idee tot launch van onze Digicoach app ging de samenwerking met Freed top en professioneel! Het was een traject van samenwerken met veel kennis en kunde bij Freed; hands-on en goede afspraken qua planning en eindresultaat. We kijken uit naar een verdere, innovatieve doorontwikkeling van onze app met Freed”.

Samenwerking tussen NHL Stenden en Freed

De samenwerking tussen NHL Stenden en Freed Mobile+Interactive gedurende de realisatiefase ging verder dan de gebruikelijke overlegsessies na afloop van de verschillende sprints. Voorafgaand aan de laatste sprint is een workshop georganiseerd waarbij een groep studenten en medewerkers gevraagd is om de app in de praktijk te testen en feedback te geven zodat gedurende de laatste sprint de puntjes op de i konden worden gezet.

Meer informatie?

Wouter Slotegraaf Mobile & Interactive specialist
Stuur mij een bericht

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van waar we allemaal mee bezig zijn.

Bezig met inschrijven...

Bedankt voor het aanmelden! In je mailbox ontvang je een e-mail om je aanmelding te bevestigen.

Tags

#android / #iphone