Mobiele app laten ontwikkelen?

MondMaatje, dé tandheelkundige en persoonlijke preventie app

MondMaatje is dé tandheelkundige preventie app. De gepersonaliseerde app (iOS en Android) geeft individuele hulp aan patiënten en begeleiding om adviezen op te volgen. Via de MondMaatje webshop kunnen de geadviseerde materialen en producten eenvoudig worden aangeschaft. Tandheelkundige zorgverleners kunnen in de app een uniek gebitsprofiel maken voor iedere patiënt met daarbij een onderhoudsadvies op maat.

Animatiefilmpjes in de app leggen uit hoe het beste te poetsen, ragen, stokeren of flossen. Tevens bevat de app een implantaatpaspoort, motivatieberichten, FAQ en een afspraak herinneringsfunctie.

Dashboard

Via een responsive dashboard kunnen de zorgverleners het beheer voeren over de patienten en de bijbehorende gebitsprofielen. De data op de server wordt anoniem en encrypted bewaard zodat er ruimschoots voldaan wordt aan de nieuwe AVG wetgeving.

Koppeling webshop

De te bestellen materialen zijn gebaseerd op de materialen die door de zorgverlener worden voorgeschreven. Vanuit de app wordt de winkelwagen in de webshop automatisch gevuld en kunnen de producten naadloos besteld worden door de patient.
 

Download Mondmaatje voor iOS    Download Mondmaatje voor Android

 

Meer informatie?

Wouter Slotegraaf Mobile & Interactive specialist
Stuur mij een bericht

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van waar we allemaal mee bezig zijn.

Bezig met inschrijven...

Bedankt voor het aanmelden! In je mailbox ontvang je een e-mail om je aanmelding te bevestigen.

Tags

#android / #cloud / #iphone