Mobiele app laten ontwikkelen?

MedDossier, 24/7 medische gegevens paraat!

Overal, 24 uur per dag en 7 dagen per week medische gegevens paraat! MedDossier is ontwikkeld als iPhone applicatie en Android applicatie. Met MedDossier kan de gebruiker er zelf voor zorgen dat deze altijd de juiste medische informatie paraat heeft. MedDossier is een initiatief van GGZ Friesland i.s.m. Medisch Centrum Leeuwarden (MCL), Ziekenhuis Nij Smellinghe en Kijlstra Ambulancegroep.

Registreer medische bijzonderheden

Binnen de app kunnen donorgegevens, medicijngebruik en belangrijke telefoonnummers worden opgeslagen. Tevens kunnen hierin de medische bijzonderheden beschreven worden, bijvoorbeeld waar de gebruiker allergisch voor is, of er chronische aandoeningen zijn en welke bloedgroep de gebruiker heeft. Vanuit de app kunnen tevens zogenaamde ICE (In Case of Emergency) contactpersonen worden geselecteerd die gebeld moeten worden wanneer er zich een een ongeval voordoet.

Tevens is er een realtime overzicht van beschikbare AED’s in de omgeving. Op basis van de huidige GPS-positie kan worden bepaald waar de dichtstbijzijnde locatie is en hoe hier te komen.

Meer informatie?

Wouter Slotegraaf Mobile & Interactive specialist
Stuur mij een bericht

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van waar we allemaal mee bezig zijn.

Bezig met inschrijven...

Bedankt voor het aanmelden! In je mailbox ontvang je een e-mail om je aanmelding te bevestigen.

Tags

#android / #iphone