Mobiele app laten ontwikkelen?

iPad App Marktplaats Automotive

Maandelijks bezoeken zo’n 2 miljoen potentiële kopers de groepen Auto’s, Caravans & Kamperen en Motoren op Marktplaats. Dit maakt Marktplaats de drukst bezochte showroom van heel Nederland. Het is voor Marktplaats belangrijk om deze statistische gegevens inzichtelijk te maken voor de dealers in Nederland. Het is voor dealers erg interessant om te weten welke statistieken Marktplaats kan aanbieden en welke inzichten dit kan opleveren.

Big Data

De Marktplaats Automotive iPad app geeft deze gigantische hoeveelheden data op een eenvoudige manier weer. Middels een interactieve kaart van Nederland kan snel inzicht worden verkregen in o.a.:

  • Populaire vraag- en aanbod rubrieken gegroepeerd per postcoderegio. Deze cijfers kunnen vervolgens vergeleken worden met de cijfers die voor heel Nederland gelden.
  • Regionale vraagprijzen gebaseerd op de combinatie merk, type en bouwjaar gegroepeerd per postcoderegio.
  • De regionale spreiding van de Marktplaats gebruikers gerelateerd aan een geselecteerde postcoderegio.

De iPad app is gebaseerd op de databases die door Marktplaats worden gevuld en geëxporteerd. Op deze manier kan de app eenvoudig worden bijgewerkt en worden voorzien van nieuwe data. Deze data wordt vervolgens door Freed verwerkt zodat de iPad app deze op een grafische en overzichtelijke manier weergeeft.

Meer informatie?

Wouter Slotegraaf Mobile & Interactive specialist
Stuur mij een bericht

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van waar we allemaal mee bezig zijn.

Bezig met inschrijven...

Bedankt voor het aanmelden! In je mailbox ontvang je een e-mail om je aanmelding te bevestigen.

Tags

#ipad