Mobiele app laten ontwikkelen?

Mark & Ant the Game

Noordoost Friesland is een markant gebied met 29 prachtige musea. Bij veel van deze musea kan de ‘Mark&Ant The Game’ gespeeld worden. Dit is een spel/game waarbij verborgen schatten en interessante weetjes over de aangesloten musea onder de aandacht worden gebracht. Soms gaat het over bijzondere mensen of beroepen; spullen die onze overgrootouders gebruikten of de vraag : hoe zag de wereld er hier uit toen onze opa’s en oma’s nog jong waren? De Mark& Ant Game daagt kinderen uit om dit te ontdekken!

Onbeperkt aantal thema’s en games

Ieder museum kan zelfstandig thema’s en games invoeren via een uitgebreid CMS systeem. Een game (quiz) kan bestaan uit verschillende type vragen die te samen een leerzame speurtocht in- en rondom het museum vormen. Op deze manier leren kinderen onbewust en op een interactieve manier meer over het uitgebreide culturele erfgoed in Noordoost Friesland.

Musea in beeld

De verschillende musea van Markant Friesland worden middels de app ook verder uitgelicht. De verschillende informatie van ieder museum (denk aan huisstijl, contactgegevens, openingstijden en arrangementen) kunnen ook afzonderlijk door ieder museum worden beheerd. Op deze manier blijft de inzet van Freed in het beheergedeelte beperkt (al helpen we graag uiteraard) en zijn alle musea zelfredzaam voor wat betreft de inhoud van de app.
 

Download Mark & Ant the game voor iOS    Download Mark & Ant the game voor Android

 

Meer informatie?

Wouter Slotegraaf Mobile & Interactive specialist
Stuur mij een bericht

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van waar we allemaal mee bezig zijn.

Bezig met inschrijven...

Bedankt voor het aanmelden! In je mailbox ontvang je een e-mail om je aanmelding te bevestigen.

Tags

#android / #iphone