Mobiele app laten ontwikkelen?

Jellinek Zelfhulp

In samenwerking met MAS Outreach heeft Freed een mobiele applicatie ontwikkeld voor Jellinek Preventie. De app is een verlengstuk van de eerder door MAS Outreach ontwikkelde Jellinek Online Zelfhulp. Een slimme online tool is voor iedereen die via internet anoniem en zelfstandig wil stoppen of wil minderen met alcohol, cannabis, cocaïne, gokken en tabak. De Jellinek Online Zelfhulp is geschikt voor personen die nog geen ernstig alcohol- of drugs probleem hebben, maar wel op een riskante manier gebruiken.

UX van MAS Outreach, techniek van Freed

Toen Freed werd benaderd door MAS Outreach om deel te nemen aan dit project, hoefden we niet lang te twijfelen. In eerdere samenwerkingen bleek dat we elkaar goed aanvullen in dergelijke projecten. De conceptdenkers en vormgevers van MAS Outreach maken de meest mooie dingen en met de technische bagage van Freed levert dit gegarandeerd een mooi resultaat op.

Jellinek Online Zelfhulpprogramma’s

De diverse zelfhulpprogramma’s van Jellinek kunnen online worden geraadpleegd. Een belangrijk onderdeel van deze progamma’s, is het registreren van het gebruik. Dit gebruik kan worden geregistreerd middels een mobiele applicatie. Deze generieke app kan op basis van aan slimme API alle mogelijke ondersteunde verslavingen registreren. De app past zich automatisch aan op basis van de accountgegevens en het type gebruik wat door de gebruiker wordt geregistreerd.

Eenvoudig en overal te gebruiken

De simpele maar duidelijke User Interface zorgt voor een laagdrempelige manier van werken en garandeert bruikbaarheid voor de gehele doelgroep. De registraties worden direct ingeladen en getoond het persoonlijke voortgangsoverzicht. Gebruikers kunnen op ieder moment en iedere locatie werken aan de persoonlijke doelstelling!

Over Jellinek

Jellinek is dé expert op het gebied van verslaving en biedt al meer dan 100 jaar zorg aan mensen met problemen rond gebruik. Jellinek staat voor kwalitatief hoogwaardige zorg en onderzoek. Jellinek biedt preventie tot aan topklinische behandeling en outreachende zorg vanuit diverse locaties in Amsterdam, Utrecht, Amersfoort, Almere, Amstelveen, Gorinchem, Hilversum en Veenendaal.

Download de Jellinek online zelfhulp app voor iOS    Download de Jellinek online zelfhulp app voor Android

 

Meer informatie?

Wouter Slotegraaf Mobile & Interactive specialist
Stuur mij een bericht

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van waar we allemaal mee bezig zijn.

Bezig met inschrijven...

Bedankt voor het aanmelden! In je mailbox ontvang je een e-mail om je aanmelding te bevestigen.

Tags

#android / #iphone