Mobiele app laten ontwikkelen?

In2Wiel

Het familiebedrijf Van der Wiel bestaat sinds 1954 en is uitgegroeid naar een bedrijf met ruim 180 medewerkers. Van der Wiel is ooit begonnen met transport en handel. De jaren hierna werd het bedrijf uitgebreid met de onderdelen Infrastructuur & Milieu en Biogas. ‘Samen maken we er werk van!’ is de slogan van Van der Wiel; waar mogelijk vullen de diverse werkmaatschappijen en de bijbehorende diensten elkaar aan en versterken elkaar.

In2Wiel

Binnen Van der Wiel zijn veel mensen actief die dagelijks onderweg zijn of op locatie werken aan een project. Efficiënte communicatie en het onderlinge contact tussen collega’s is van groot belang en dient eenvoudig binnen handbereik te zijn. Met de inzet van de mobiele iOS en Android app In2Wiel staan collega’s met elkaar in contact en wordt bedrijfs- en divisienieuws op een centrale manier beheerd en gedistribueerd.

Documenten en certificaten

Veel gebruikte documenten en certificaten kunnen eenvoudig worden geraadpleegd en de inzet van push-berichten zorgt ervoor dat belangrijk (en leuk) nieuws direct en eenvoudig op de plaats van bestemming komt bij alle medewerkers! Op deze manier blijven mensen die veel op locatie werken toch inhoudelijk betrokken bij het bedrijf.

Must read!

Sommige nieuwsartikelen en documenten zijn dermate belangrijk dat van een medewerker gevraagd wordt om hier kennis van te nemen. Deze items worden prominent op het startscherm van de app getoond en worden na het lezen uit dit overzicht verwijderd. Reading things done 😉
 

Download In2Wiel voor iOS    Download In2Wiel voor Android

 

Meer informatie?

Wouter Slotegraaf Mobile & Interactive specialist
Stuur mij een bericht

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van waar we allemaal mee bezig zijn.

Bezig met inschrijven...

Bedankt voor het aanmelden! In je mailbox ontvang je een e-mail om je aanmelding te bevestigen.

Tags

#android / #iphone