Mobiele app laten ontwikkelen?

Grensland Vestingland

Met de Grensland Vestingland app (zowel Android als iOS) ontdek je alles over de gebeurtenissen tussen 1568 en 1672 in Groningen en Oost-Friesland.

Terug in de tijd

Groningen en Oost-Friesland kennen een groot aantal musea en historische plekken die te maken hebben met de tijd van schansen en vestingen en natuurlijk de 80-jarige oorlog. In deze app Grensland Vestingland vind je die plekken eenvoudig terug.

Alles beheerbaar!

De app is zowel in het Nederlands als Duits uitgevoerd en voorzien van videocontent om zo de gebruikerservaring zo plezierig mogelijk te maken. Alle content wordt beheerd vanuit de webbased Freed Infomanager omgeving waarmee Marketing Groningen geheel zelfstandig alle aanpassingen kan doen binnen de app. Er kunnen zelfs nieuwe routes ontworpen en uitgetekend worden in Google Maps waarna deze gekoppeld kunnen worden aan een of meerdere relevante plaatsen binnen de app. Ook kunnen er nieuwe gebeurtenissen worden toegevoegd op de interactieve tijdlijn, welke als basis voor de navigatie dient. Via deze tijdlijn kan de gebruiker de belangrijke gebeurtenissen eenvoudig bekijken op basis van jaartallen.

Belangrijke rol voor GPS

De Grensland Vestingland app is verder voorzien van een quiz en kan relevante hotspots en routes weergeven op basis van de huidige GPS positie. De locatie van de bezoeker bepaalt mede welke (contextuele) content getoond wordt. Op deze manier sluit de app steeds maximaal aan op de omgeving!

Meer informatie?

Wouter Slotegraaf Mobile & Interactive specialist
Stuur mij een bericht

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van waar we allemaal mee bezig zijn.

Bezig met inschrijven...

Bedankt voor het aanmelden! In je mailbox ontvang je een e-mail om je aanmelding te bevestigen.

Tags

#android / #iphone