Mobiele app laten ontwikkelen?

De Friesland Declaratie app

De Friesland Zorgverzekeraar en Freed Interactive werken al langere tijd samen aan de De Friesland App. De eerste versie van deze app beschikt over een verbeterde en vernieuwde declaratiefunctie en is gekoppeld aan het gebruikersaccount van Mijn De Friesland.

Autoriseren

Om de app veilig te kunnen gebruiken is het nodig om deze eenmalig te autoriseren via het Mijn De Friesland en het DigiD-account. Middels het scannen van een QR code wordt de combinatie van app en gebruiker geautoriseerd en is de app hierna gereed voor gebruik.

Declareren

Via de app kunnen meerdere nota’s gelijktijdig worden ingediend. Als de nota is verstuurd ontvangt de gebruiker een bevestigingsmail. Via de persoonlijke Mijn De Friesland account kunnen klanten de status bekijken van de declaratie.

Toekomst

De nieuwe versie van de app van de De Friesland is qua user interface flexibel ingericht om zo toekomstige features eenvoudig te kunnen inbouwen. De app gaat namelijk een grote rol spelen in de klantreis die De Friesland voor ogen heeft.

Windows Phone

De nieuwe versie van de De Friesland Declaratie app is tevens uitgevoerd in een Windows Phone uitvoering. Op deze manier kan een grotere groep klanten beter worden bediend via het mobiele platform.

Meer informatie?

Wouter Slotegraaf Mobile & Interactive specialist
Stuur mij een bericht

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van waar we allemaal mee bezig zijn.

Bezig met inschrijven...

Bedankt voor het aanmelden! In je mailbox ontvang je een e-mail om je aanmelding te bevestigen.

Tags

#android / #iphone / #windows phone