Mobiele app laten ontwikkelen?

ESA Trucks Nederland

“Langs de wegen in het Noorden
Gonzen wielen fier een lied
Zingen motors deez’ accoorden
Voorwaarts ESA met full speed”

Autobedrijven ESA staat al 90 jaar garant voor ervaring, service en aandacht op het gebied van DAF, GINAF, Fiat Professional bedrijfswagens en Fassi autolaadkranen. ESA is inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf van ruim 220 medewerkers met 10 vestigingen in Polen, Denemarken en Nederland. Kwaliteit staat bij ESA hoog in het vaandel en dus heeft het bedrijf een KAM-afdeling (Kwaliteit, Arbo & Milieu) welke werkzaam is vanuit de vestiging in Groningen. Deze afdeling toetst de bedrijfsprocessen aan het bedrijfsbeleid en externe regelgeving (o.a. van de overheid). Autobedrijven ESA is tevens ISO 9001 gecertificeerd.

Geautomatiseerde persoonlijke notificaties

De ESA Trucks app biedt klanten de mogelijkheid om actuele berichtgeving te ontvangen vanuit de backoffice van ESA. Op deze manier blijven klanten op de hoogte van alle zaken rondom het eigen wagenpark. Dagelijks worden pushnotificaties gegenereerd vanuit de backoffice van ESA (reparatiemeldingen, reminders APK-keuring, garantiemeldingen etc.) waardoor klanten actief geïnformeerd worden. Tevens kan in de ESA Trucks app het eigen wagenpark worden ingezien en kunnen mutaties worden doorgegeven.

Pechhulp

Bij noodsituaties kan direct contact worden opgenomen met de juiste pechservice binnen ESA Trucks. Voor Fiat en DAF Bedrijfswagens zijn speciale hulplijnen beschikbaar die via de app eenvoudig kunnen worden geraadpleegd.

Aanbod nieuwe en gebruikte bedrijfswagens

Via een CMS systeem kan ESA zelfstandig het aanbod van nieuwe bedrijfswagens beheren. Er kunnen naar eigen inzicht nieuwe merken en types worden toegevoegd. Het aanbod van occasions is gekoppeld aan de bestaande platformen waarop ESA deze voertuigen aanbiedt.
 

Download de ESA Trucks app voor iOS    Download de ESA Trucks app voor Android

 

Meer informatie?

Wouter Slotegraaf Mobile & Interactive specialist
Stuur mij een bericht

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van waar we allemaal mee bezig zijn.

Bezig met inschrijven...

Bedankt voor het aanmelden! In je mailbox ontvang je een e-mail om je aanmelding te bevestigen.

Tags

#android / #iphone