Mobiele app laten ontwikkelen?

De Ventilatie App van Zehnder Group Nederland

Freed Interactive heeft samen met Zehnder Group Nederland de Ventilatie App ontwikkeld. Zehnder is marktleider op het gebied van ventilatie met warmteterugwinning en speelt een toonaangevende rol in woonhuisventilatie. De Zehnder Ventilatie App is bedoeld voor de installatie-professional. Hiermee wil Zehnder ondersteuning bieden bij een juiste installatie, service en onderhoud van Zehnder ventilatie-units.

De mobiele applicatie maakt het de monteur gemakkelijk om:

  • De juiste ventilatie-installatie te kiezen;
  • Per product -via een overzichtelijk stappenplan- te ondersteunen bij een juiste installatie, zoals het inregelen en monteren van een ventilatie-unit;
  • Per product via een overzichtelijk stappenplan service en onderhoud te verrichten;
  • Per product eenvoudig storingen te verhelpen.

Alle content vanuit de iOS en Android app is te beheren via een Content Management Systeem. Dit CMS systeem zorgt ervoor dat Zehnder Group Nederland geheel zelfstandig de app kan beheren qua inhoud en werking. De content is tevens offline beschikbaar, zodat installatie-professionals ook op plekken met minder bereik, deze prima kunnen blijven gebruiken.

Zehnder Group

J.E. StorkAir maakt sinds 2002 deel uit van de Zehnder Group, een Zwitserse internationaal opererende beursgenoteerde onderneming met vestigingen in 14 landen en wereldwijd 3000 medewerkers. De Zehnder Group heeft als doel gesteld om naast marktleider op het gebied van designradiatoren toonaangevend leverancier te zijn van comfort- en binnenklimaatsystemen. Vanuit deze ambitie en op basis van de gezamenlijke wereldwijde activiteiten zijn de krachten gebundeld van beide merken voor de ventilatiemarkt. Binnen Zehnder Group Nederland is Zehnder – J.E. StorkAir het merk voor ventilatie, Zehnder het merk voor verwarming en Zehnder Clean Air Solutions voor filtersystemen.
 

Download Zehnder Ventilatie App voor iOS    Download Zehnder Ventilatie App voor Android

 

Meer informatie?

Wouter Slotegraaf Mobile & Interactive specialist
Stuur mij een bericht

Tags

#android / #iphone