Mobiele app laten ontwikkelen?

De Friesland App

We mogen onze naam al sinds 2015 verbinden als dé mobiele partner van De Friesland als het gaat om de zorgdeclaratie app. Destijds hadden we nooit durven dromen dat deze samenwerking tussen twee Friese bedrijven zou uitgroeien tot een strategisch partnership tussen Achmea en Freed. De app die in 2015 hoofdzakelijk als declaratie app werd ingezet is inmiddels uitgegroeid tot een volwaardig en onmisbaar digitaal kanaal die altijd en overal inzicht geeft in de zorgverzekering.

Vernieuwde interface

Tijdens deze update is er heel veel aandacht geschonken aan de User Interface van de app. Uitgangspunt is geweest dat alle belangrijke informatie binnen duimbereik is gekomen. Gebruikers kunnen eenvoudiger navigeren binnen de iOS en Android app. Features zoals het bekijken van vergoedingen, details van de persoonlijke zorgkosten en uiteraard het supersnel indienen van declaraties zijn sterk verbeterd en nog eenvoudiger in gebruik geworden.

Partnership

Na de fusie van De Friesland met Zilveren Kruis in 2017, is ook de samenwerking tussen Achmea en Freed geïntensiveerd. Binnen Freed wordt er sinds 2017 met een vast ontwikkelteam met grote regelmaat ontwikkeld aan de zorgapps van Achmea.  Naast De Friesland maken ook zorglabels als Zilveren Kruis, Interpolis, FBTO en ProLife gebruik van dezelfde backend en verwerkingsstraat. Freed draagt ook zorg voor de ontwikkeling van deze apps en hiervoor is binnen het bedrijf een specifieke ontwikkelstraat ingericht.

Toekomst

Het samenwerken met een bedrijf als Achmea betekent ook dat we nooit stil zitten. Er wordt constant geëxperimenteerd met nieuwe features en technieken. Ook voor de komende periode staat er een prachtige roadmap boordevol interessante ontwikkelingen. We kunnen alleen maar zeggen dat het regelen van de zorgverzekering alleen maar sneller, persoonlijker en slimmer wordt gemaakt. En dat alles vanuit (De) Friesland!

Meer informatie?

Jan Kooistra Mobile & Interactive specialist
Stuur mij een bericht

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van waar we allemaal mee bezig zijn.

Bezig met inschrijven...

Bedankt voor het aanmelden! In je mailbox ontvang je een e-mail om je aanmelding te bevestigen.

Tags

#android / #iphone