Mobiele app laten ontwikkelen?

Consult+

Samen met – en in opdracht van – Klaas de Jong heeft Freed de app Consult+ ontwikkeld. Met Consult+ kunnen patiënten gesprekken met hun arts voorbereiden en opnemen. Daarna kunnen patiënten thuis alles nog een keer terugluisteren wat de arts allemaal heeft verteld. Consult+ is onafhankelijk en deelt met geen enkele zorgpartij informatie. Patiënten die naar een arts gaan, vergeten vaak een aantal vragen te stellen. Eenmaal thuis weten ze nog maar de helft van wat de arts hen heeft verteld. Wie slecht nieuws krijgt, onthoudt hooguit 20% van alle informatie. Daar moet deze app verandering in brengen.

KNMG

Met de artsenfederatie KNMG is informeel overleg gevoerd om bij de ontwikkeling met bezwaren van artsen rekening te houden. De app sluit dan ook naadloos aan bij de aanbevelingen van het KNMG over het opnemen van gesprekken.

Geen internetconnectie

De privacy wordt door de app gewaarborgd. De geluidsfragmenten worden versleuteld opgeslagen op de smartphone en er vindt geen gegevensuitwisseling plaats via internet. De app maakt op geen enkele manier gebruik van een internetverbinding en wisselt geen data uit via het web. Alle gesprekken en vragen staan alleen op de smartphone van de patiënt.

Eenvoud

Er is geprobeerd om de app zo eenvoudig mogelijk in gebruik te laten zijn. Op ieder scherm binnen de app is een uitgebreide help-functie beschikbaar. Op deze manier wordt de app bruikbaar voor een grote en brede groep mensen.


 

Download Consult+ voor iOS    Download Consult+ voor Android

 

Meer informatie?

Wouter Slotegraaf Mobile & Interactive specialist
Stuur mij een bericht

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van waar we allemaal mee bezig zijn.

Bezig met inschrijven...

Bedankt voor het aanmelden! In je mailbox ontvang je een e-mail om je aanmelding te bevestigen.

Tags

#android / #iphone