Mobiele app laten ontwikkelen?

Connect-It 365 is hét platform voor serviceorganisaties. De oplossing stelt hen in staat om klanten excellente service te bieden. Dankzij een servicemodule, slimme planning en goede communicatie worden klanten goed geïnformeerd en kunnen vaklieden hun werkzaamheden efficiënt en klantgericht uitvoeren. Connect-It 365 is een cloudoplossing ontwikkeld door ViaData en samen met het team van ViaData heeft Freed een mobiele app ontwikkeld die hier naadloos op aansluit. De app kan worden gebruikt door monteurs en andere vaklieden in het veld.

Marcel Bierens, Productmanager ViaData “We wilden de meest gebruikersvriendelijke app voor vaklieden maken en hadden twee grote uitdagingen: het gebruik van nieuwe technieken en een oplevering binnen 12 weken. Door de uiterst prettige samenwerking met Freed hebben we beide doelen kunnen realiseren”

Samenwerking en kennisdeling

Samenwerken betekent dat gezamenlijke inspanningen leiden tot hetzelfde doel. Het doel van dit project was duidelijk. Een prachtige mobiele app ontwikkelen welke na de oplevering door ViaData zelf doorontwikkeld kan worden. Freed stelde, naast de gebruikelijke ontwikkelcapaciteit ook expertise beschikbaar aan een team van developers van ViaData. Nu zowel de iOs als Android versies van de mobiele app zijn gelanceerd, zal ViaData deze zelf verder doorontwikkelen. Vanwege de prettige samenwerking tussen de beide IT-partijen heeft ViaData in Freed een professionele partij gevonden waarop het bij eventuele nieuwe uitdagingen terug kan vallen.

Microsoft Dynamics 365

Connect-It is gebaseerd op het Microsoft Dynamics platform. De mobiele app, gebouwd in Xamarin, is naadloos geïntegreerd met dit cloud platform van Microsoft. De app is het resultaat van de beschikbare componenten van Microsoft, gecombineerd met een unieke UX-ervaring en gebaseerd op de jarenlange ervaring van ViaData op het gebied van fieldservice.

Meer informatie?

Wouter Slotegraaf Mobile & Interactive specialist
Stuur mij een bericht

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van waar we allemaal mee bezig zijn.

Bezig met inschrijven...

Bedankt voor het aanmelden! In je mailbox ontvang je een e-mail om je aanmelding te bevestigen.

Tags

#android / #cloud / #iphone