Mobiele app laten ontwikkelen?

Whatsapp voor machines

Hoe weet een beheerder welke machine even niet zo lekker loopt? De wereld zit tegenwoordig vol met sensorsystemen en hoopt zich op tot een dikke brei. Om inzicht en vervolgens invloed te krijgen over een machine arsenaal moet dit slim centraal georganiseerd worden. Van hieruit kunnen machines en apparaten, eventueel ondersteund met kunstmatige intelligentie, hun status aan de mensen doorgeven die daar echt iets mee kunnen. Een soort Whatsapp voor machines dus.

Samen met YP Your Partner, specialist in remote sensoring en big data systemen, hebben wij een mobiele app ontwikkeld voor smartphones en tablets om meldingen uit machines en apparaten bij eindgebruikers onder de aandacht te brengen.

Theun Prins, directeur van YP Your Partner : “Het bouwen van native apps is een specialisme. Freed Interactive is die specialist. Het beheersen van het vak specialisme één, maar door samen te werken wordt dit twee. Samenwerken zit ons in de genen. Wij beschikken beide over dezelfde bloedgroep. Bloedgroep S van Samenwerken. Door samen te werken, kunnen we elkaar versnellen.”

C.A.R.S

Het door YP Your Partner in eigen huis ontwikkelde C.A.R.S (Complete Automation & Reliability Suite) monitort, controleert en stuurt machines in de meest uiteenlopende toepassingen. Dit platform wordt via een exclusieve groepniet concurrerende marktleiders uit de maakindustriewereldwijd ingezet. Veelal onder een eigen label. Door alle machines en apparaten, maar ook gebouwen en openbare infrastructuur centraal via C.A.R.S te monitoren, kan de onderhoudsbehoefte voorspeld worden. Dit resulteert in een hogere uptime, betere prestaties en lagere kosten!

C.A.R.S Alarm app

Om de meldingen en alarmen vanuit C.A.R.S proactief onder de aandacht te brengen bij eindgebruikers, is deze mobiele app ontwikkeld. De meldingen kunnen direct worden ingezien op de smartphone of tablet.

Azure Notification Hub

Freed Interactive maakt voor push-integraties gebruik van de Azure Notification Hubs. Dit is een zeer schaalbare mobiele cloud omgeving voor pushmeldingen om snel miljoenen berichten te verzenden naar iOS-, Android-, Windows- of Kindle-apparaten. Deze Hub kan o.a. gekoppeld worden aan APNs (Apple Push Notification-service), GCM (Google Cloud Messaging), WNS (Windows Push Notification Services), MPNS (Microsoft Push Notification Service).

Meer informatie?

Wouter Slotegraaf Mobile & Interactive specialist
Stuur mij een bericht

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van waar we allemaal mee bezig zijn.

Bezig met inschrijven...

Bedankt voor het aanmelden! In je mailbox ontvang je een e-mail om je aanmelding te bevestigen.

Tags

#android / #iphone