Mobiele app laten ontwikkelen?

Bus Fol Ferhalen

Samen met Omrop Fryslân en Tresoar als contentpartners, heeft Freed in opdracht van Arriva en Provinsje Fryslân de realisatie van de app Bus Fol Ferhalen mogen verzorgen. De app Bus Fol Ferhalen heeft als doel om het reizen met de bus, op een interactieve manier, nóg aangenamer te maken. In deze app worden interessante wetenswaardigheden getoond langs de lijn 66 (Holwerd, Veerdam – Leeuwarden, Busstation).

Unieke samenwerking

Arriva en Provinsje Fryslân hebben, in nauwe samenwerking met Omrop Fryslân en Tresoar, het traject voorzien van de leukste informatie in beeld, tekst en geluid. Deze verhalen worden tijdens de busrit op lijn 66 automatisch aan de gebruiker gepresenteerd. Uiteraard kan de app ook worden gebruikt zonder dat er met de bus wordt gereisd.

 

Informatie op relevante locaties

De hotspots die via het CMS zijn ingevoerd, worden via de GPS coördinaten gesorteerd en gedurende de busreis gepresenteerd aan de reiziger. Deze kijkt feitelijk uit het raam van de bus naar een bijzonder object of gebouw en heeft de bijbehorende informatie binnen handbereik op de smartphone.

Content centraal beheerd

Via het Freed Infomanager CMS systeem kunnen hotspots (inclusief video- en beeldmateriaal) generiek worden toegevoegd. Op deze manier kan de route worden uitgebreid met meer verhalen om zo ook gebruikers steeds opnieuw te voorzien van nieuwe informatie.

 

Download Bus Fol Ferhalen voor iOS    Download Bus Fol Ferhalen voor Android

 

Meer informatie?

Wouter Slotegraaf Mobile & Interactive specialist
Stuur mij een bericht

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van waar we allemaal mee bezig zijn.

Bezig met inschrijven...

Bedankt voor het aanmelden! In je mailbox ontvang je een e-mail om je aanmelding te bevestigen.

Tags

#android / #iphone