Mobiele app laten ontwikkelen?

Kooi – 24/7 Toezicht & Alarmopvolging

Dat Freed Mobile+Interactive er soms controversiële samenwerkingen op nahoudt, is velen wellicht al duidelijk. Toch passen UFO’s en Freed goed bij elkaar. Deze UFO’s zijn in de surveillance wereld al langer bekend als Unit For Observation en zorgen voor geavanceerde beveiliging op iedere locatie en onder alle omstandigheden. Dus geen vliegende schotels maar hoogwaardige, innovatieve en bovenal betrouwbare beveiliging met snelle en passende vervolgacties vanuit het Kooi Alarm Center indien nodig. Sinds de oprichting in 2010 en de ontwikkeling van de eerste UFO is Kooi uitgegroeid tot een bedrijf met 150 medewerkers en actief binnen 22 Europese landen. Vanuit eigen vestigingen in Nederland, Duitsland, Frankrijk, Verenigd Koninkrijk, Oostenrijk en Denemarken levert Kooi de beste mobiele surveillance en tijdelijke camerabewaking.

Jelmer Kloosterman, International Business Developer “De samenwerking met Freed staat symbool voor wat Kooi met de 247kooi app wil bereiken: service, flexibiliteit en transparantie. Het is Freed gelukt om op basis van meedenkend vermogen een overzichtelijke oplossing te bedenken waarmee Kooi haar klanten verder kan ontzorgen en de beste service kan bieden. Snel schakelen en een open communicatie waren de sleutel in het soepel verlopen ontwikkelingsproces. Complimenten aan het team van Freed!”

Mobiele surveillance = mobiele app

Kooi en Freed kwamen al snel tot de conclusie dat een mobiele app een perfecte aanvulling zou vormen op de dienstverlening van Kooi. Voor de klant betekent dit vanaf nu overal en op ieder moment inzicht in het eigen bewakingsplatform met de mogelijkheid om razendsnel te kunnen schakelen met de experts van Kooi. De opvolging van meldingen kunnen overzichtelijk worden geraadpleegd in de mobiele app en uiteraard kunnen de meest recente beelden van iedere unit bekeken worden op de smartphone. Mocht er onverhoopt toegang nodig zijn tot de beveiligde unit? De app biedt uitkomst met de actuele toegangsgegevens.

Flexibele beveiligingstijden

De kracht van de mobiele app leunt ook grotendeels op de mogelijkheid om de beveiligingstijden aan te passen van iedere unit. In de hedendaagse samenleving zijn werktijden flexibel en dit vraagt ook om maatwerk beveiligingstijden op een locatie. Immers een internationale transporteur kan soms op onverwachte momenten een pakketje langs brengen. Middels de app kan razendsnel toegang worden verleend zonder dat er een onnodig alarm en opvolging nodig is. Eenvoudige en efficiënte kostenbesparing voor alle partijen!

Goede API = goed samenwerken

Al vanaf het begin van het project werd het ons duidelijk dat we ons geen zorgen hoefden te maken over de gegevensuitwisseling tussen de mobiele app en de backend van Kooi. Een perfect gedocumenteerde API en korte Fryske lijnen tussen Drachten en Surhuisterveen zorgden er voor dat de features eenvoudig konden worden verwerkt. Vanuit mobiele app perspectief het mooiste wat ons kan overkomen. Omdat we het zelf ook mooi vinden om zo nu en dan een compliment te ontvangen, langs deze weg ook de complimenten voor het ICT team van Kooi!

Meer informatie?

Wouter Slotegraaf Mobile & Interactive specialist
Stuur mij een bericht

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van waar we allemaal mee bezig zijn.

Bezig met inschrijven...

Bedankt voor het aanmelden! In je mailbox ontvang je een e-mail om je aanmelding te bevestigen.

Tags

#android / #iphone